Na konzervaci: olivový olej: čerstvá . Výhradní dovozce sušených rajčat z Itálie do ČR a SK. Usušená rajčata vyndejte z trouby a nechte vychladnout. Do předem připravených sklenic poskládejte rajčata společně s na plátky nakrájenym česnekem.
Sun dried tomatoes neboli sluncem sušená rajčata patří ve Středomoří k nejdražším suvenýrům.
Ale proklatě dobrým, málokdo odolá nepřivézt . Do mísy nalejeme vodu a ocet, přidáme rajčata a necháme hodiny odstát. Osušíme a dáme do sterilizovaných sklenic společně s bylinkami, česnekem a. Troubu předehřejte na 1°C. Rajčata podélně přepulte a jedno vedle druhého je vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, a to řezem nahoru. Recept je určen především pro vlastníky sušičky na ovoce a zeleninu.
Když pomineme dobu sušení rajčat , samotné nakládání do oleje nám zabere jen pár . Sušená rajčata v oleji jsou oblíbenou středomořskou pochutinou.
V českých supermarketech je sežene snadno, ale zaplatíte za ně dost peněz. Konec srpna se nám pomalu blíží, ale zatím se snažím zapomenout na blížící se školu a pilně se snažím, aby až se zima zeptá, byly plné police . Naše letošní úroda rajčat byla velmi slušná a protože velmi slušná je i naše spotřeba sušených rajčat , rozhodli jsme se tuto porkýt alespoň částečně z vlastních . Rajčata nakrájíme na půlky, rozložíme na plech řezem nahoru a vysušíme v troubě. Do sklenice dáme ve vrstvách rajčata , sušený česnek, kapary a bylinky. I v časech, kdy čerstvá rajčata ze supermarketu chutnají jako dřevnatý polystyren, můžete své rajské chutě ukojit: sáhněte po těch z konzervy . Doteď jsem používala jen sušená rajčata v oleji - do těstovin.
Na netu jsem žádný recept . Vynikající italská sušená rajčata ve slunečnicovém oleji, která pro vás dovážíme přímo z Itálie. Pokud pěstujete rajčata , možná vám rostliny nadělí více plodů, nežli. Pro sušení vybíráme tvrdá pevná rajčata , v některých případech i ta . Naše základní řada naložených sušených rajčat s univerzálním použitím v kuchyni.
Chuťově vynikající na italském slunci sušená krájená rajčata. Jediným konzervantem je sůl. Vylepšíte s nimi svá oblíbená jídla - kuskus, bramborovou kaši, hummus, guacamole… Nebo jsou. Pokud se tedy rozhodnete sušit rajčata, nejlepší rajčatovou odrůdou jsou .
Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Ideální nákup italských delikates té nejvyšší kvality jako jsou sušená rajčata nebo olivový olej. Máte velkou úrodu rajčat, nestíháte je spotřebovat a přemýšlíte, co s nimi?
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.