úterý 22. března 2016

Kotlik na polevku

Hledáte kotlik na polevku ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . S kotlíky se však můžeme setkat i ve vnitřních prostorech a to například u švédských stolů. V naší nabídce naleznete kvalitní a profesionální kotlíky na polévku. Kotlík na polévku SB-DIGI vestavný.


Skladem (v distribučním skladu).

Elektrický varný kotlík SB-DIGI (vestavný) s. Lakovaný ocelový plech, vyjímatelná vložka z nerezové potravinářské oceli, regulační . Termostat k nastavení požadované teploty. Zařízení je vybaveno světelnou kontrolkou chodu a . FOTO před dílenskou prohlídkou - obje9l - napětí: 240V - příkon: 400W - teplota: 0°C - 95°C. Izolační vrstva snižuje spotřebu energie a udržuje vnější povrch chladný. Napětí: 2V Kapacita: l. Uděláme cenu přímo pro vás.


A-Z dle abecedy, Z-A od nejlevnějšího od nejdražšího.

PŮJČOVNA GASTRO VYBAVENÍ PRO CATERING GASTRO kotlík na polévku. Regulace teploty, příkon 4W, průměr 340×4mm, nerez. Upozornění: Osobní odběr z technických důvodů již není možný.


Ve Vaší objednávce nezapomeňte uvést kontaktní telefon a e-mailovou . Copyright (c) GS-Services, s. Kryt a vodní nádrž kotlíku je vyrobena z nerezové oceli, plášť je z . Nabídněte svým hsotům ten nejchutnější vývar. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vratná kauce při zapůjčení je 2Kč. Vnější nádoba černá, z lakovaného ocelového plechu, vyjímatelná . Skvělý pomocník při rautech a stolování. Tento vysoce kvalitní elektrický kotlík na polévku je ideálním zařízením pro restaurace, cateringové služby nebo bufety, jelikož vaše pokrmy jako polévky, . Možnost regulace teploty pomocí . Polévkový hrnec Economic, slouží k udržování a výdeji pokrmů Detailní popis nepřímý ohřeh černá povrchová barva vyjímatelná vložka nerez regulátor. Vybavení gastronomických provozů.


Foodservice equipment and supply.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky